Öka din

Dealt Rakeback

Det här är den enklaste metoden att antingen öka eller minska din rake och dina rakeback utbetalningar.
Det är livsviktigt att din spelstil, bankrulle och rakeback deal används på rätt pokersida för just DIG.

Rakeback Guide

Guiden för dig som vill lära dig om rake / rakeback. Du lär dig vad rake är och hur det kan jobba till din fördel.

 • Tjäna upp till 40% Rakeback
 • Lär dig om Rakeback
 • Räkna ut din Rakeback

Rakeback Deals

RakeMeBack sätter endast upp avtal med poker rum som har högt anseende i marknaden, så att du kan känna dig trygg som spelare.

 • 25+ rakeback deals
 • Exklusiva promotions
 • Rake race / Rake Chase

Poker Propping Guide

Skapa spel hos de rum som vi är partners med, och tjäna upp till 100% rakeback som Poker Prop för världens främsta Prop Team.

 • Upp till 100% rakeback
 • Exklusiva Prop Dealar
 • Världens främsta Prop Team

Öka din rake med Dealt Rake metoden

Dealt rake metoden belönar varje spelare som har fått kort tilldelade till sig. Det betyder att raken är jämnt fördelat mellan alla spelare, oberoende om du har bidragit eller vunnit potten så kommer alla andra spelare att få samma summa rake som du. Eftersom din rakeback grundar sig på din summa rake som pokersidan räknat ut att du har bidragit till varje hand är detta väldigt viktigt att veta.

Registrera konto
Visa poker rakeback deals
 

För att öka ditt Dealt Rake bidrag och dina rakeback deals som du har genom RakeMeBack måste du veta vilken spelstil du spelar och de insatsnivåer du ska spela på.

Denna metod som används för att räkna ut din rake belönar och ökar rakeback för spelare som ser många pottar utan att raisa pre-flop (limpa). Om du vanligtvis lägger dig på floppen om det är aktivitet (andra spelare bettar eller höjer) och du inte har träffat en bra hand eller inte har pot odds för att syna, så är poker sidor som använder dealt rake method ditt rätta val för din rakeback.

Om du är en bra men tight spelare som inte tar många risker och kan lägga händer när du inte har något så är Dealt Rake metoden bra för dig, eftersom den metoden är bättre är Weighted Contribution uträkningarna som baseras på aktivitet.

Spelare som spelar många händre men ofta höjer och höjer igen och synar ner andra spelare på rivern kan finna att Dealt Rake metoden inte ökar eller belönar deras spelstil så mycket som de andra metoderna. Eftersom den här metoden delar ut rake jämnt mellan alla spelare så belönar dina risker och aktiviter inte din rakeback i slutändan. Ju mer aktivitet (bet och höj) av spelare ju högre kommer potten vara och ju mer rake kommer tas men det går inte bara till de som skapade aktivitet i första taget.

Om du är en Lös Aggressiv spelare (LAG eller spelare som spelar många händer, bettar och skapar aktivitet vid bordet) så borde du kolla på andra sidor som använder sig av Weighted Contributed metoden (Paid rake) eller Contributed (Genomsnittlig rake)

 
Contributed Rake Metoden
Minted Poker

Minted Poker   EU

Rakeback:  40%   Network:  Everleaf Gaming
Weighted Contributed Rake Metoden
Carbon Poker

Carbon Poker   USEU

Rakeback:  VIP   Network:  Merge Gaming
Dealt Rake Metoden
Red Star Poker

Red Star Poker   

Rakeback:  30%   Network:  Microgaming
 

Multi-tabling

Om du är en tight spelare som multi-tablar (spelar ett nummer av bord samtidigt) så är Dealt Rake Poker sidor ideella för dig. Medan så väntar på att spela bra premium händer eller händer som spelar väl med pottar med mycket folk i dem (suited connectors t.ex.) så tjänar du rakeback från andra spelare vid bordet.

Idéen att spela tight och multi-tabla är att du minskar dina risker genom att bara sela de bästa händerna eller pot odds som passar dg. Eftersom du spelar färre händer så kan den summa du vinner på en timme vara mindre än andra spelare men eftersom du spelar mer bord är dina totala vinster multiplicerade. Med minskade risker för din bankrulle så kan du vinna mer pengar och eftersom du spelar på en Dealt rake poker sida så kommer du fortfarande tjäna rakeback.

Kontantspels niåver and speltyper

När du spelar på en pokersida som använder Dealt rake metoden, ju högre nivåer som du spelar på desto mer händer kommer att rejkas och desto högre rakeback får du. Om du spelar på microniåer så kommer du ha mindre chans för att bli rejkad och du kommer inte få lika mycket rakeback.

Om du spelar Omaha så är det mycket mer aktivitet och mycket mer händer som rejkas. I genomsnitt på samma kontantnivå kan ett Omaha spela producera många gånger vanliga raken och större pots än om man jämför med ett Texas Holdem spel

Så du kan spela lägre insatser för Pot Limit Omaha (PL Omaha), spela väldigt tight och vänta på premium händer och fortfarande rejka en bra summa om man jämnför med mycket lägre rake och rakeback summa på samma insatsnivå för NL Holdem.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French