Increase Weighted

Contributed Rakeback

'Paid rake contributions' är spelarens uträknade rake för varje hand som spelaren spelar. Detta kan ha en stor påverkan beroende på din spelstil och bankrulle.

Rakeback Guide

Guiden för dig som vill lära dig om rake / rakeback. Du lär dig vad rake är och hur det kan jobba till din fördel.

 • Tjäna upp till 40% Rakeback
 • Lär dig om Rakeback
 • Räkna ut din Rakeback

Rakeback Deals

RakeMeBack sätter endast upp avtal med poker rum som har högt anseende i marknaden, så att du kan känna dig trygg som spelare.

 • 25+ rakeback deals
 • Exklusiva promotions
 • Rake race / Rake Chase

Poker Propping Guide

Skapa spel hos de rum som vi är partners med, och tjäna upp till 100% rakeback som Poker Prop för världens främsta Prop Team.

 • Upp till 100% rakeback
 • Exklusiva Prop Dealar
 • Världens främsta Prop Team

Öka din Weighted Contributed Rakeback

Eftersom denna metod belönar de spelare som har bidragit mest till en rejkad pot med mest bidragen rake procent så är det en väldigt olik metod om man jämför med de andra typerna (Dealt och Average Rake). Denna metod belönar de spelare som betalar för att spela många händer, se många floppar, men belönar mest de som är involverade i mycket aktivitet (höjningar, höjning igen och syn av stora bets på rivern och showdown). Ju mer pengar du lägger in i potten, desto högre kommer din rakeback att bli. Det hjälper inte att öka din rakeback för de spelare som spelar ett tight spel, till skillnad från Dealt Rake metoden.

register account
View poker rakeback deals

Om du är en spelare som spelar många händer men lägger dig en hög procent på floppen så är Weighted Contributed metoden också bra för dig. Eftersom du kommer få mer rake och rakeback med denna metod än du skulle då med Contributed metoden och Dealt metoden eftersom du sätter in mer pengar än andra hos borden och därefter får högre del av raken.

Om du är en tight spelare som lägger dig ofta före floppen så kan denna metod inte bra för dig, men om du går med i en pot, antingen genom att betala blinds eller syna för att se floppen så kan du få högre % av raken än om du hade spelet med någon av de andra metoderna där raken är jämnt utdelad. Uppenbar när du är involverad med en hand och får aktivitete från andra spelare så kommer du få mycket högre procent av raken, så detta kan kompensera för de händer där du inte får någon rake.

Contributed Rake Metoden
Minted Poker

Minted Poker   EU

Rakeback:  40%   Network:  Everleaf Gaming
Weighted Contributed Rake MMetoden
Carbon Poker

Carbon Poker   USEU

Rakeback:  VIP   Network:  Merge Gaming
Dealt Rake Metoden
Red Star Poker

Red Star Poker   

Rakeback:  30%   Network:  Microgaming

Multi-tabling

Om du spelar på flera bord så betyder det faktum att du får högre procent av raken när du är involverad i potten att du får lägre genomsnittlig rake per individuell hand.

Kontant Bord and Speltyper

Om du spelar många händer eler när du är invlovlerad med en hand och är agressiv så är denna metod för att räkna ut rake viktig. Du måste spela på bord och mot andra spelare som kommer syna eller re-raisa dig och på så sätt öka potten, din rake och din rakeback. Short-handed bord (6 säten t.ex.) har ett högre än genomsnittligt antal av aktiva spelare. Kombinera aktiviteten, din spelstil, din rake metod och din RakeMeBack rakeback deal och du kan dramatiskt öka dina rakeback utbetalningar och poker vinster.

Du måste också spela på kontant bords nivåer där varje hand som du spelar har en god chans av att bli rejkad. Alla sidor har olika värden för detta så du måste ta reda på den informationen. Om du spelar Fixed Limit Holdem kommer du normalt sett behöva spela på högre nivåer än om du spelar NL Holdem eller PL Omaha.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French