Att bli en rakeback affiliate

This article was posted on June 16, 2009

Jag slår vad om att du hört talas om rakeback och hur man kan tjäna pengar på det. Från en spelares perspektiv är fördelarna uppenbara, så jag anser att det inte finns någon mening att gå in på detaljer på den nivån. I denna artikel vill jag ta en titt på rakeback från den andra sidan av barrikaden, nämligen från en affiliates ståndpunkt.

Om du har en pokersida eller en som handlar om rakeback, som är någorlunda traffikerad, antar jag att tanken att göra pengar på den redan har slagit dig. Du kan registrera dig hos en pokersida och skicka spelare till dem direkt, vilket är ett sätt att använda den på. Problemet med det är (tro mig, jag har prövat) att det egentligen inte finns något speciellt med erbjudandet som du försöker locka folk med. Sign-up-bonusar är inte längre intressanta för bra pokerspelare och eftersom du tjänar en viss procent av rake, som spelare genererar till dig vid pokerrummet, är bra spelare det du behöver mest.

Fördelarna med att spela med rakeback eller cashback är så uppenbara att de mest resonabla spelarna endast kommer spela med ett sådant avtal. Om du registrerar dig genom ett pokerrum (eller flera) som en rakeback affiliate kommer din konverteringsgrad bli mycket bättre, å andra sidan kommer du ha mycket mer jobb framför dig.
Att leverera rakeback till dina spelare, en gång i månaden, är ingen definitivt ingen bagatell. Du måste samla in procenten av den rake som du kom överens om med det pokerrum du anslutit dig till, därefter måste du dela ut rakeback till dina spelare och undanhålla den procent som representerar din affiliate intäkt.

Se på det såhär; allt låter väldigt enkelt men när du måste göra allt enligt ett strikt schema är det inte längre en dans på rosor. Du kan verkligen inte stöka till med deadlines heller. Det kommer att fläcka ditt rykte, vilket i sin tur leder till att sidan undviks av potentiella spelare i framtiden.

Det du behöver göra är att finna en kompromiss. Du vill göra reklam för rakeback-erbjudande till dina blivande spelare eftersom att det är där pengarna finns, men du vill inte ha allt strul som följer med, vilket betyder att du måste bli en rakeback sub-affiliate. Det finns väletablerade rakeback-sidor som har all logistik välstämd för att hantera de komplicerade finansiella problem som de har att göra med.

Registrera dig som en affiliate med en av dessa sidor istället för att göra det direkt med pokerrummen. På det viset kommer din andel att minskas med allt du behöver göra är att fortsätta skicka spelare. Du kommer inte behöva anställa någon extra personal för att hantera allt de invecklade i verksamheten och om du räknar på det kommer du snart inse att du får ut mycket mer än om du varit en direkt rakeback affiliate själv.

Om du bestämmer dig för att göra på detta vis kommer din huvudutmaning att vara att finna en sida som du kan lita på. Det handlar om alla olika sorters kriterier som du måste ha som riktlinjer för dig själv när du söker efter en bra sida, men huvudsakligen är att du finner tillit, för utan detta finns det inget i världen som kan hjälpa dig att finna en inbringande relation.
Jag hade tur som kom i kontakt med rakemeback.se, sidan som jag arbetar med, efter att jag haft några dåliga erfarenheter med andra väl ansedda websidor. Jag kan rekommendera rakemeback.se om du letar efter någon att samarbeta med som du kan lita på. De har långsiktiga mål, och att fiffla med din statistik eller att neka dig ynkliga affiliate-summor finns inte på deras agenda.  

Låt dig inte luras att tro att bara för att en webbsida har funnits ett tag och för att de erbjuder live affiliate tracking, att de inte kan strula runt med din statistik. Jag vet att de kan och jag vet att de kommer att göra det. Det värsta är att du inte kan göra något åt saken.
Jag har aldrig haft sådana problem med www.rakemeback.se, tvärtom går det mycket bättre för mig nu än jag trodde var möjligt när jag började söka efter ett affiliate-upplägg. Definitivt något för dig att överväga.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French