USA-Pokerrum

This article was posted on July 2, 2009

Jag minns när UIGEA blev igenomröstad i September 2006; jag tänkte att det endast var menat att skydda intresset av inrikespokerverksamheterna mot anstormningen från den utlandsbaserade sportsbettingen, onlinecasino- och pokerföretagen. Jag minns även att jag tänkte att det nog var en lag som skulle gynna oss amerikaner eftersom vi investerar våra hårt intjänade pengar in i amerikanska intressen, hellre än att skicka dem utanför landet till någon annan att glädjas över.

Det har nästan gått ett år nu sedan UIGEA godkändes och jag – en pokerspelare- har inte noterat något possitivt som den bidragit med, hur jag än anstränger mig för att att finna något bra. Denna lag har uppenbarligen inget intresse för oss amerikanska medborgare. Det handlar inte bara om att lagen inte gynnar oss, utan det sätter gränser för några av de mest grundläggande rättigheter som vi, medborgarna av en nation som ska vara fri, ska ta för givet.

Nu för tiden är den allmäna uppfattningen om UIGEA att den gör poker och online poker illegalt. Jag skulle aldrig ha övervägt att se det på det sättet innan jag såg och hörde talas om poliser i olika delar av landet som slagit till och arresterat oskyldiga hemmapokerspelare. Det har gått för långt denna gång. Vad lever vi egentligen i för frihet om vi ska vara tillsagda vilken typ av underhållning vi kan konsumera och vilken typ vi inte kan syssla med?

Vem skadar jag när jag spenderar MINA pengar i ett onlinepokerrum för MIN underhållning. Hur kan då hästkapplöpning vara lagligt? Är det ett mer kunskapsbaserat spel än poker?

Jag slår vad om att samma frågor kryper runt i fler US-pokerspelares huvuden än bara mitt. Den senaste tiden har dock det onlinegamblinginitiativet som kongressledamoten Barney Frank och den snabbt växande supporten bakom honom, givit mig nytt hopp. Något så fundamentalt fel såsom UIGEA kan inte stanna i landet av frihet. Historian har visat att inget kan dra en av våra mest fundamentala rättigheter i leran för länge.

Även om de flesta pokeroperationer blev negativt drabbade av förbudet och de flesta stängde sina pokerrum för all US-trafik, har det alltid funnits pokerrum där ute som simmar mot strömmen och tillåter amerikaner att delta. Ett sådant rum är Full Tilt Poker, som inte bara accepterar US-spelare utan även ger oss rakeback.

Som du säkert redan vet är poker rakeback en enorm fördel som gör det möjligt för en förlorande spelare att förvandlas till en vinnande. Internet är överbelastat med rakeback-avtal, det ena mer generöst än det andra, hur som helst verkar de alla ha ett utmärkande drag gemensamt: de är alla utom sikt för den amerikanska pokerallmänheten.

Full Tilt är ett ställe där även vi kan glädjas åt fördelarna av en hälsosamt konkurrensbaserad fri marknad och spela med rakeback.
Faktum är att när jag sökte efter den bästa rakebacken för US-spelare hittade jag någon ganska häftigt: 120-135% rakeback i pokerrum som faktiskt accepterar US-spelare också.

Det är naturligtvis ett prop-avtal och om du är en bra pokerspelare och om du är du tillräckligt disciplinerad och tycker om att få betalt för att spela, ser jag ingen anledning till varför du inte skulle ta en andra titt.
Kom ihåg att pokerpropping inte är någonting för vem som helst, var försiktig och läs igenom avtalsvillkoren noggrant så att du vet vad du ger dig in på.

 

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French