Weighted contributed rake-metoden (Paid rake)

This article was posted on August 18, 2009

Weighted Contributed rake-metoden, kallas även för paid rake eller actual paid rake, av en god anledning. Pokerrummen som använder denna rake contribution metod räknar ut exakt hur mycket en spelares andel ska vara mot de pengar han lagt in i potten.

På detta vis får en person som bidrar med en tredjedel av potten, en tredjedel av den resulterande raken som rake-bidrag. Självfallet får de som inte bidrar med något, inte ett skvatt tilldelat.

Vilken spelarkategori som denna rake-metod gynnar kan diskuteras, men en sak är säker dock: det är den absolut mest exakta av de olika rake-uträkningsmetoderna.

 

Det positiva: Weighted Contributed Rake-metoden är rättvis. Inte undra på att den kallas för "actual paid rake". I ett pokerrum som använder denna metod kommer du att bli belönad med ditt exakta bidrag och det kommer inte att finnas några gratisåkare på det sätt som dealt rake-metoden erbjuder.

 

Det negativa: Tajta, passiva spelare kommer knappt att generera någon rakeback alls. På grund av deras knappa bidrag, får de även knappa rake-rabattsutbetalningar. De kanske skulle kunna jämna ut den rake de bidrar med med andra spelare i längden om det inte hade varit för rake-taket.
Med anledning av detta tak kommer passivt spel i en timme, för att sedan trycka in pengarna i mitten för att förlora allt eller dubbla upp, inte generera lika mycket rakeback som att kontinuerligt spela loose-aggressive.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French