Click2Pay Review

Click2Pay är bland det mest populära online poker relaterade betalningsprocessorerna. Click2Pays största fördel verkar vara en-stegs betalnings process, som i grund och botten betyder att Click2Pay användare inte behöver ladda upp pengar till sitt konto innan de faktiskt är inne på sidan. Pengaröverföringar hanteras i real-tid, direkt i kassan hos online pokerrummet.

Att sätta upp ett Click2Pay konto är relativt simpelt: Spelare måste gå in på Click2Pay.com där de kan registrera sig. Så fort som de har fyllt ut registrationsformuläret och skickat in så blir de uppringda av en Click2Pay representant som kommer verifiera informationen och också göra en bedömning om vilka begränsningar som kunder ska ha på kontot, som de senare får en ’star rating’ för. Spelare måste välja en metod för att kunna fylla på kontot under registrationsfasen. Dessa metoder är bland annat: Maestro, VISA, Ukash, GiroPay, banköverföring och elektronisk banköverföring.

Click2pays största nackdelar är det faktum att de inte accepterar överföringar för USA baserade kunder på grund av lagar i USA som gör det omöjligt för betalprocessorer att överföra till gambling och online poker relaterade fonder. Legislationen och regulationen av online pokern kommer förmodligen så småningom öppna för Click2Pay dock. Det finns några andra länder som Click2Pay inte accepterar heller.

Den största fördelen med Click2pay är att dem inte kräver att kunder lägger in pengar i förhand. Så fort som spelaren har gjort sin insättning på sidan, är överföringen processerad i real-tid och Click2Pay drar sedan av summan från den valda metoden som valdes under regstreringen. För att göra en lång historia kort: Man behöver inte ha pengar kopplat till sitt Click2Pay konto för att kunna göra insättningar. Pengar dras direkt från Click2pay via check eller via Click2Pay kortet. För uttag är det en $10 avgift.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French