Poker

Propping Guide

Pokerrum behöver poker props för att hjälpa dem att generera aktivitet, starta nya bord och hålla aktiva spel levande. De föredrar att hålla tyst om sina propping aktiviteter, men de är villiga att kompensera deras rekryter mycket väl. Tänk på det som super-rakeback, där du kan tjäna stora mängder rakeback, ibland mer än 100%!

PROP SIDA #2
100% Rakeback
PROP SIDA #5
135% Rakeback
PROP SIDA #8
120% Rakeback
 

Vad är Poker Propping?

Poker propping är en mindre känd men ändå mycket viktigt del av online poker ekonomin. Pokerrum investerar avsevärdiga resurser i att marknadsföra sina rum. Pokerrum kan inte riskera att nya spelare kommer till rum utan spelare eller aktivitet just för att nya spelare tvekar oftast på att starta nya spel eller spela ’short-handed’. Poker props spelar den viktiga rollen att befolka borden och uppmuntra spelare till att spela, i sin tur hjälper det poker rummen att tjäna pengar. Propspelaren spelar med deras egna pengar, men pokerrummen betalar dem för deras värdefulla tjänster genom att ge dem oftast all deras rake tillbaka eller till och med mer. Medans efterfrågan för poker props är det högsta hos nya eller små poker rum så betyder det inte att props spelar på såna nystartade sidor endast. Några av de redan etablerade pokerrummen hyr poker props i specifika områden som behöver mer aktivitet.

Hur mycket kan jag tjäna som Poker Prop?

Kompensationen för poker propping är märkvärd. Medans rakeback från ett poker rum är ofta runt 30% så kan propping rakeback vara allt från 85% upp till 135%. Ja det är sant, i vissa fall så kan du bli betalad för att spela. Den trefaldiga skillnaden i kompensationen gör en stor skillnad åt din vinst som poker spelare. Pokerrummet är villigt att låta dig spela gratis för att göra det säkert att det är ativitet på borden för de andra spelarna.

I utbyte för den stora kompensationen så måste du följa vissa begränsningar på vart du kan spela och följa standard regler om uppförande som uppmuntrar andra spelare. Andra regler gäller även erbjudanden och promotions, som prop spelaren inte kan ta del av.

RAKEBACK CALCULATOR
Propping Riktlinjer
 • Kan inte stå i väntelista (fulla bord)
 • Deals är 100% säkra
 • En prop måste vara vänlig
 • Inte berättigade till promotions
Hur man blir en Poker Prop
 • Registrera ett konto hos RakeMeBack
 • Klicka på "Prop Spelare" och acceptera "Bli Prop Player" Termer & Villkor
 • Ansök om Prop spelar deals
 • Acceptera varje Prop sidas regler and följ instruktionerna.
 

Är Poker Propping för mig?

Som en poker prop så är ditt mål att hjälpa starta och underhålla spel. På så sätt, så kommer du ofta spela short-handed bord. Du kan inte fritt välja bord eller gå med i väntelistor för saftiga bord. Spelare som är bra på Heads-Up eller Short-handed spel gör oftast bra ifrån sig som prop spelare. Många propspelare har en väldigt tight spelstil, för att minimiera sin risk medans de ackumelerar en stor summa rake.

För de som intresserade är propping inte mindre än en guldgruva. Det kan vända en förlorande grinders tur till konsistenta vinnare och reguljära vinnare till nya nivåer av lönsamhet.

Check out our extensive FAQ if you have any other questions.

Starta Nu

RakeMeBack har det största utbudet av prop deals tillgängliga. Registrera dig idag och ansök till våra prop program, bli en prop spelare och få massvis med rakeback.

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French