partypoker Cashback: 60%

partypoker Cashback

MAC
partypoker Cashback: 60%
Nätverk: Party Poker
Nätverksstorlek: Large
Signup bonus: -
Månadsbonus: -
 
 
Preferred Deposit Method...
» Skrill (Moneybookers)
Skrill (Moneybookers)
View poker rakeback deals
Klicka på bilden för att se bordet

Utbetalningsdag

Spelare kan ta ut sina PartyPoints dagligen.


Bonus

100% upp till $500 Välkomstbonus och $/£/€5 FREE:

- Bonusen delas ut i 10 instanser
- Bonusen gäller i 60 dagar
- Värt 30% extra cashback

Bonusutdelning – Restriktioner för valutor:

- (Euros, €) Du måste tjäna 8x bonus antalet PartyPoints
- (US dollars, $) Du måste tjäna 6x bonus antalet PartyPoints
- (Sterling, £) Du måste tjäna 9x bonus antalet PartyPoints


VIP-Detaljer

Du kan kan vinna en nyckelnivå genom att tjäna ihop det krävda antalet PartyPoints under en månad eller ett kvartal. Så fort som du har nytt en nyckelnivå kommer du att låsa upp de belöningar som finns tillgängliga för den nivån hela månaden och kvartalet ut. Du måste tjäna tillräckligt med PartyPoints under månaden eller kvartalet för att underhålla din position under kommande månad eller kvartal och följande månad eller kvartal. Belöningar och fördelar för varje VIP nivå:

Nyckel
nivåer
PoängKontantKontant%
tillbaka
Bonus% tillbaka
Bronze 500 $10 5% NA NA
Silver 750 15 4% $30 8%
Silver 1,500 $50 6.67% $80 10.67%
Gold 3,000 $120 8% $200 13.33%
Gold 6,000 $300 10% $450 15%
Palladium 10,000 $600 12% $1,000 20%
Palladium 20,000 $1,500 15% $3,000 30%
Palladium Elite 40,000 $3,500 17.50% $7,000 35%
Palladium Elite 100,000 $15,000 30% $20,000 40%
Palladium Elite 300,000 $50,000 33.30% $75,000 50%


Kommentar

PartyPoker behöver knappast någon introduktion. Denna extremt populära sida erbjuder ett grymt VIP belöningssystem, reload bonusar och det bästa utbjudet av spel.Pokerrum använder olika metoder för att räkna ut din rake. Som pokerspelare måste du känna till dessa metoder för att det påverkar din spelar MGR och summan av din rakeback varje månad.

Enligt Party Poker är metoden som de använder för att räkna ut rake Weighted Contributed Rake metoden.


partypoker Recension

Party Pokers spel är alltid fulla av action och spelare. Det finns närmare 10,000 spelare på sidans cashbord under populära timmar och det finns runt 60,000 turneringsspelare. Majoriteten av trafiken är fokuserad på lägre insatsnivåer, men det finns action på de högre också. Sidan har hyrt ett antal kända spelare som promotar deras varumärke under live events och turneringar. Tony G är medlem i deras interna ’pro-team’ tillsammans med Mike Sexton, Kara Scott och Ian Frazer.

Party Poker brukade vara det största och mest populära online poker rummet före UIGEA lagen passerades i USA under 2006. Sidan kunde då inte längre acceptera spelare från USA och konkurrenter som Full Tilt Poker, Pokerstars tog deras kunder . Sedan ’Black Friday’ händelserna har saker tagit en radikal vändning för de två ovanstående pokerummen och därför finns det nu en möjlighet att PartyPoker tar tillbaka sin plats bland de mest populära pokerrummen. Med förhoppningar om att PartyPoker ska kunna ta sig lagligt in på den amerikanske och växa om sina konkurrenter sedan långt tillbaka. Partypoker har hållt sig levande tills idag och det är fortfarande stället för spelare utanför USA som är seriösa om sitt spelande att vara på.

Mjukvaran undergick en stor renovering förra året och kom ut med mer funktioner än tidigare. Mjukvaran är ren och klar. Den kan bli nerladdad eller spelas via webbläsaren för de som inte har ett Windows operativsystem.

Välkomstbonusen är generös och utdelningskraven är mer än resonliga hos PartyPoker. Spelare kan säkra extra lojalty-deals genom att registrera sig hos siten via rätt kanal.

Från start kan spelare tjäna PartyPoints genom att spela hos kontant och turneringsborden. Dessa poäng kan användas för att lösa ut bonusar men är även bra för att köpa in sig till turneringar.

Party Poker arrangerar ett stort antal turneringar och många av dem är frirullar. Det finns gratis bankrullar som erbjuds emellanåt för spelare, plus att det finns massiva helg guarantees som körs hela tiden.

Reload bonusar finns också att hämta ut ibland.

Supporten är bra och kan nås via Email,Telefon eller Live Chat. Sidan accepterar massvis metoder för uttag och insättning.

PartyPoker har en Danmark licens och accepterar Danska spelare sen 1a Januari 2012.

Huvudattraktioner
 • Mycket fisk
 • PartyPoker.fr
 • PartyPoker.es
 • PartyPoker.tv
 • PartyPoker laget
 • Turneringsavgifter är inkluderade
 • Bonusen är bortdragen från rakeback
 • Weighted Contributed rake
 • Accepterar Danska och Spanska spelare
Liknande Sajter
partypoker Cashback

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
 • Välj Språk:
 • Rakeback English
 • Rakeback Svenska
 • Rakeback Dutch
 • Rakeback French