Poker Heaven: $70,000 OnGame och Boss $20,000 Races

June 29, 2013

Under Juli månad kommer det att finnas tonvis av extra värde som erbjuds av Poker Heaven och Heaven Bet, som sträcker sig över OnGame och Boss nätverken. Hos Poker Heaven, kan spelare ta del i två rake races, där varje har en prispott på $10k. Det första av dessa races startar den 2a Juli och avslutas 11e Juli, medans det andra racet startar den 22a och slutar den 31a. Detta rake race kommer vara tillgängligt för OnGame spelare såväl för dem som spelar på Boss nätverket.

Medans, på OnGame nätverket endast finns det ett $50k rake race som körs samtidigt, och drar upp det totala prispotten under Juli till hela $70,000. I $50k rake racet, kommer ett imponerande antal spelare (230 spelare) att belönas med kontantpriser och vinnaren kommer ta hem ett saftigt $5,000 pris. På toppen av de ovanstående racen så kommer det vara andra värdefulla promotions som körs, som t.ex: €12k Summer Freeroll Series och $10k Strobe Boost.

Alla dessa promotions är kompatibla med $5,000 Juli Exklusivt Rake Race, sign-up bonusen och rakeback deals (30% på Boss och upp till 40% hos OnGame) som vi erbjuder hos RakeMeBack.

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French