Betfair-OnGame: Betfairs 'Raked Hand Frenzy' Promotions Startar i Juli

July 26, 2012

Den 4e Juli, lanserade Betfair en promotion som kommer att passa alla rakeback spelare som en handske: $50k Raked Hands Frenzy promotionen ger spelare möjligheten att vinna extra priser, och sedan rakeback spelare är foluserade på att rejka så många händer som möjligt ändå, så kommer detta erbjudande att passa dem perfekt.

$50k Raked Hands Frenzy är en 'opt-in' promotion. Vilket betyder att spelare måste manuellt välja om de ska delta eller inte, framtill den 19e Juli. Erbjudandet har tre ledarlistor: Guld ledarlistan belönar vinnaren med $2,500 pris, betalar totalt 100 spelare, med ett minsta pris på $75. Silver ledarlistan erbjuder vinnaren $1,250 i pris. Den sista betalda positionen (100th) är värt $20. Bronze ledarlistan ger vinnaren $800. Den betalar totalt 150 placeringar. 150e placeringen är värd $10.

Objektivet för erbjudandet är att logga så många kvalificerande rejkade händer som möjligt. Givet att Betfair följer deras "no flop no drop" policy, rekommenderar vi att spelare ser så många floppar som möjligt.

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French