No Pro Poker: Enet: Fast-Folding Poker Lanserat

januari 9, 2014

Enet Poker har äntligen lagt till deras egna version av fast-folding poker, kallat Fast Enet. De nya borden kan nås via huvudlobbyn i klienten och den nya sektionen kommer att läggas till genom en automatisk uppdatering.

Fast fortfarande i grundstadiet kan Fast Enet liknas med Rush Poker, Zoom Poker och Speed Poker. Enet har lagt till en extra dimension till det för att göra så att det ska sticka ut. Så fort spelare har klickat på fast fold button, så skickas de vidare till det nästa bordet och de behöver inte ens vänta för att action ska hända.

Den speciella saken om Fast Enet är att spelare som vinner en hand för fördelen av att starta nästa hand. De andra positionerna på bordet tilldelas genom en invecklad algoritm som ger fördel till de som presterat bättre föregående händer.

Slutgiltiga betyget: Vid sidan av att tillåta spelare att stämpla in ett väldigt stort antal händer i timmen, har Fast Enet lyckats att lägga till en helt ny dimension av spelet. Offentligheten kommer att agera domare om denna twist är en lyckas ide eller flopp.

Gå med No Pro Poker och få den högsta VIP dealen via Rakemeback! 

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French