Carbon Poker:

July 26, 2012

Carbon Poker har introducerat version 6.0 av deras mjukvara, med målet siktat på att göra det enklare för spelare att hitta spel/bord som de letar efter och färbättra spelupplevelsen generellt sätt. Nya spelfilter har introducerats så väl som ett nytt sökfält som tar fram ett antal nya variabler när du vill söka. Nicknames, bordsnamn och även turnerings-ID går nu att sökas på.

Spelare har nu tillgång till mer information om spelen som de de spelar genom Game List Expanders. Andra nyligen introducerade funktioner är: Tidszoner (spelare kan sätta sina egna tidzoner), dedikerad bordsstatistik, en ny turneringslobby, rutmönster och överlappande bord för att hjälpa grinders med multi-tabling, möjligheten att anpassa spelarboxar och ändra storlek på bord.

För att runda av, Carbon Poker har också introducerat en ny Omaha Räknare för att gå i linje med detta allt mer populära spel. Den nya räknaren tillåter spelare att förbättra sina Omaha hi och hi/lo spel (NL och PL betstrukturer stöds), genom att erbjuda en uppsjö av information på olika odds, såväl som spelarprofilering, stats, en hand replayer funktion och ger spelare möjligheten att anpassa alla dessa funktioner.

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French