Full Tilt Poker-OLD: Ingen Full Tilt Poker Rakeback!

November 13, 2012

Full Tilt Poker har nyligen återlanserats men spelare som tidigare kunde njuta av 27% rakeback är inte längre tillåtna att ta emot några rakeback betalningar på grund av den nya Full Tilt/Pokerstars policyn

Om du vill ha direkt rakeback eller den högsta VIP cashback schemat som finns, så kan du välja några av de andra erbjudandena som vi har på RakeMeBack.

Revolution Gaming sidor erbjuder dig en 36% rakeback med bonusar på upp till $4000. Detta nätverk (tidigare Cake Poker) accepterar spelare från USA men har även stor andel Europeiska spelare. Lock Poker betalar en 36% rakeback dagligen!

Om du gillar 'Rush Poker' men skulle vilja spela spelet med rakeback så kan du testa Terminal Poker som är ett utmärkt sätt att spela poker i mobilen. Terminal poker erbjuder RakeMeBack spelare 30% rakeback, en bonus på €20 GRATIS vid din första insättning på €20 eller mer som kan tas ut innan din 200% upp till €400 välkomstbonus!

Microgaming börjar se en stor tillväxt och kommer att vara ett av de största pokernätverken inom ett par månader. Deras sidor erbjuder rakeback på 30% med en välkomstbons på upp till €1000. Microgaming erbjuder deras spelare ett 'Rush Poker' spel som kallas Blaze.

IPN (Boss Media) Nätverks spelare kan registrera sig för 30% rakeback och en stor bonus på €1000.

PKR är en fristående sida som är känd för sin 3D grafik, mycket fisk och deras 30 procentiga rakeback. Du kan också dra nytta av deras bonus på 125% upp till $500.

Ongame är också ett av de största nätverken som erbjuder bra spelar likviditet och du kan registrera dig för VIP cashback deals där du kan tjäna upp till 40% cashback med Betfair och Betsafe som också erbjuder en välkomstbonus på upp till $2,500.

Det finns många andra rakeback och VIP cashback deals som du kan se och registrera dig för hos RakeMeBack.com.

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French