PokerStars: PokerStars Köper Full Tilt – Spelare kan undas ut

August 1, 2012

Full Tilt Pokers spelare kan nu slappna av efter mer än ett års väntetid där de undrat om deras bankrullar skulle bli mer värda än en handfull jordnötter. Pokerstars har utannonserat att de har fullgjort en överenskommelse angående köpet av verksamheten, en överenskommelse som USAs justitiedepartement har godkänt.

Vid sidan av det faktiska övertaget och det faktum att Full Tilt spelare nu äntligen kommer att kunna få tillbaka sina pengar, har överenskommelsen mycket mer betydelse än så: Den tillåter Full Tilt Poker att frivilligt överge sina tillgångar till USAs regering. När de har gjort så lämnas alla anklagelser om pengatvätt och bedrägeri.

Regeringen kommer sedan att överföra vissa av FTPs tillgångar till Pokerstars. PokerStars del i dealen är att förverka $547 millioner till USAs regering över en 3-års period. När det gjorts så kommer alla anklagelser att släppas mot PokerStars och deras relaterade sidor.

När dealen är klar och tillgångarna landar där de är menade att vara enligt överenskommelsen, kommer PokerStars vara tvugna att göra alla pengar utanför USA tillgängliga för uttag. FTP poäng nämns inte i överenskommelsen. Anklagelser mot PokerStars anställda täcks inte heller av denna överenskommelse

« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French