Unibet: Unibet Fast Poker Lanserat

October 5, 2012

Unibet Poker har lagt till Fast Poker till deras spelurval och Fast Poker är berättigade för upp till 29% rakeback med Unibet Fast poker lojalitetsprogram. När du tjänar Fast Poker Points, pengarna betalas ut till ditt Unibet konto.

Likt Full Tilts nu trasiga Rush Poker, så låter Fast Poker spelare få ett massivt antal händer varje timme genom att överföra dem till ett nytt bord varje gång de lägger sin hand och klickar på 'Fast Fold' knappen.

Dem som vill spela Fast Poker på Unibet måste skapa ett Unibet konto och ett separarat alias för Fast poker spelet. Så fort som spelaren har gjort en insättning är allt han behöver göra att ta en plats på ett av Fast Poker borden. Med Fast Poker är borsvalet inget problem, eftersom spelarna blir förflyttade från ett bord till ett annat vid ett knapptryck hela tiden.

Hur fungerar rakeback med Fast Poker Loyalty?

Tjäna 10 Fast Poker Poäng för varje €1 du genererar i rake. Följ din framgång med Loyalty Bonus utbetalningar i Fast Poker  mjukvaran och kom ihåg att dina poäng kommer att återställas efter varje utbetalning. Det finns ingen gräns för hur många Loyalty bonusar du kan få.

Fast Poker €200 Välkomstbonus:


- Få €5 för varje €25 i rake
- Bonusbalansen kan kollas i pokerklienten
- Den fulla €200 bonusen måste bli avklarad inom 60 dagar.« Back to news articles

Logga in / Registrera konto


Glömt ditt lösenord?
  • Välj Språk:
  • Rakeback English
  • Rakeback Svenska
  • Rakeback Dutch
  • Rakeback French